W poniedziałek 21 marca 2016r. uczniowie klasy II h uczestniczyli w warsztatach cukierniczych w Cukierni Artystycznej Creamy. Podczas warsztatów każde dziecko miało doskonałą okazję spróbować swoich sił w roli cukiernika i samodzielnie wykonać wielkanocnego baranka. Młodzi cukiernicy pod okiem mistrzów cukierniczych formowali masę cukrową i tworzyli swoje dzieła. Cukrowe baranki na koniec zapakowane zostały do foliowych torebek i ozdobione wstążeczkami. Będą ładną ozdobą świątecznego stołu.
Na zakończenie wizyty uczniowie zostali poczęstowani pysznymi czekoladowymi babeczkami i sokiem. Godziny spędzone w tak słodkim i uroczym miejscu na długo zostaną w ich pamięci.
Na zakończenie wizyty uczniowie zostali poczęstowani pysznymi czekoladowymi babeczkami i sokiem. Godziny spędzone w tak słodkim i uroczym miejscu na długo zostaną w ich pamięci.
Uczniowie klasy II h z wychowawczynią
Więcej zdjęć w załączniku.